-

Khal Tamar Plus


Rahsia :
Orang Arab mampu makan kambing seekor hanya untuk dua tiga orang sahaja tanpa risau terkena penyakit yang berbahaya , 

Khal Tamar Plus !
merupakan penyembuh penyakit digeruni seperti darah tinggi , kencing manis , jantung , kolestrol , dan obesiti ( kegemukan )

Bersabda Rasulullah S.A.W :
"Sebaik -baik hidangan makanan ialah KHAL
Ya Allah berkatilah pada KHAL , 
Sesungguhnya KHAL adalah makanan nabi-nabi terdahulu sebelum aku dan jangan terputus KHAL dalam rumah , ''
( Hadis Muslim 2052, Ibnu Majah 3318 )


Penyembuh pelbagai penyakit kronik yang digeruni pada zaman ini , darah tinggi , kencing manis , obesiti , jantung dll .
Risalah ringkas KHAL TAMAR , ini adalah salah satu penyelidikan dari Khazanah Tamadun Perubatan Islam dalam kitab-kitab perubatan Islam ,


Apa itu KHAL ?
Khal adalah nama dalam bahasa Arab yang membawa maksud suatu bahan daripada buah-buahan seperti tamar ( kurma ) , epal , anggur dan tin yang disimpan atau diperam dalam jangka masa yang tertentu , bertukar dari jus buah menjadi alkohol , seterusnya menjadi yis , bertukar menjadi asid asetat  , dan akhirnya menjadi KHAL .
Dalam bahasa Inggeris dipanggil VINEGAR .

Kenapa KHAL diperlukan oleh tubuh badan ?
KHAL kaya dengan kandungan potossium bagi membantu mengekalkan keremajaan ( Awet muda )
dan kaya dengan vitamin seperti vitamin C , vitamin E , vitamin B1 , vitamin B6 , Beta karotena dan vitamin P .KHAL juga dapat memotong lemak  , memotong kolestrol , memotong asid-asid yang tidak diperlukan oleh badan , ( menstabilkan asid di badan )  . memotong garam berlebihan dalam badan yang membawa pelbagai penyakit berbahaya .

Khasiat dan Kelebihan KHAL .
KHAL dapat menyembuhkan penyakit yang digeruni dewasa ini seperti kencing manis , darah tinggi , membuang kolestrol , lemak di jantung dan usus , mencegah obesiti dan penjagaan kecantikan badan ( slimming ) secara semula jadi . KHAL dapat mencegah masalah asid berlebihan , masalah gout , buasir , masalah usus , sembelit , membuang toksik , menstabilkan kepanasan badan , migrain dan penjagaan kulit .

KHAL dan Madu .
Produk KHAL keluaran PQSB ini dicampur dengan madu asli dari negara Islam Iran kerana menurut kitab-kitab perubatan islam ianya dapat mencetuskan tidakbalas kesihatan badan serta menyembuhankan pelbagai pemnyakit . Madu lebah juga ubat yang diturunkan bersama wahyu . ( Lihat surah An-Nahl , ayat 65 - 69 )

Harga :
Semenanjung Malaysia - RM 90.00
Sabah & Sarawak - RM 95.00
Brunei & Singapura - $42.00

Jika beminat boleh ORDER SINI !

Tiada ulasan: